Centrul Educational QuoVadis

Acum și Centru certificat oficial de pregătire pentru examenele Cambridge English în Moldova

over 8 years ago
Acum și Centru certificat oficial de pregătire pentru examenele Cambridge English în Moldova

Vești bune pentru toți cei din Chișinău care doresc să-și perfecționeze nivelul de limbă engleză atît în înțelegere, exprimare, cît și a structurilor de gramatică în vederea susținerii ulterior a unui examen internațional!

Începînd cu data de 17 august 2015, Centrul Educațional QUO VADIS este un centru autorizat în Moldova de pregătire pentru examenele Cambridge English.

În acest fel am încercat să fim mai aproape de nevoile clienților noștri.

Ce prezintă examenul Cambridge English și care sunt avantajele lui?

  • Sunt cele mai prestigioase examene pe plan internațional în comunitatea celor care studiaza engleza, fiind recunoscut de aproximativ 12.000 de universități, colegii și organizații din întreaga lume. Obținerea acestui certificat îți va crește șansele de admitere la una din universitățile de prestigiu din Europa și anagajare la un post bine plătit în străinătate.
  • Certificatul obținut atestă faptul ca poți purta o conversatie pe o varietate de teme, exprimîndu-ți opiniile în mod argumentat, poți înțelege fragmente complexe de text și poți genera discursuri detaliate, explicînd avantajele și dezavantajele diferitelor puncte de vedere.
  • Dacă ești elev – îți poți echivala examenul de limba engleză la Bacalaureat. Faptul că poți fi scutit de la proba la limba engleză de la examenul de Bacalaureat, cred că ar constitui beneficiul imediat pentru mulți elevi la moment, și nu oricum, ci prin acordarea notei ”10” din oficiu. Decizia a fost primită prin Ordinul Ministerul Educaţiei nr.157 din 20.03.2015.
  • Certificatul este valabil toată viața. Spre deosebire de multe certificate internaționale care atestă nivelul de cunoaștere a limbii străine și se eliberează pentru o anumită perioadă de timp, Cambridge English se eliberează fără un termen de valabilitate.

Dar pentru ca rata ta de promovare la examenele Cambridge să fie mai înaltă, este cunoscut deja că e necesar să urmezi un curs de pregătire pentru examenele Cambridge English atît pentru FCE (First Certificate in English) cît și pentru CAE (Certificate in Advanced English).

Dragi elevi, și nu numai, vă așteptăm cu drag pentru îmbunătățirea nivelului de limbă cu profesori pasionați, care vă vor fi nu doar mentori, ci și prieteni.

Doar așa vei putea să profiți de toate oportunitățile pe care ti le oferă cunoașterea limbii engleze!