Centrul Educational QuoVadis

Acum examenul IELTS în Chișinău!

over 3 years ago
Acum examenul IELTS în Chișinău!

În zilele de 7-8 noiembrie, în premieră națională și internațională QUO VADIS a organizat susținerea examenului IELTS în Republica Moldova.

Susținerea testelor IELTS la Chișinău este posibilă datorită parteneriatului cu EUROPEAN EXAMINATION CENTRE. Pentru comoditatea candidaților, înregistrarea se realizează online prin intermediul unei platforme inteligente.

Obținerea certificatului IELTS deschide mai multe perspective de viitor deținătorilor săi. Fie că vor să studieze peste hotare sau să-și construiască o carieră în țările vorbitoare de limbă engleză, certificatul internațional este un atu care mărește considerabil șansele.

Deși pandemia a declanșat și o criză în sistemul educațional, aceasta a devenit un factor care a generat evoluția și modernizarea mai multor procese în domeniu. Am reușit să ținem pasul și să facem față situației desfășurând, cu suportul reprezentanților Centrului de examinare IELTS din România, susținerea testului internațional în Chișinău. Candidații au susținut examenul în condiții maxime de siguranță cu respectarea tuturor normelor epidemiologice.

IELTS în format computer-delivered durează mai puțin de 3 ore. Atât IELTS General cât și IELTS Academic testează cele patru competente lingvistice: Listening, Reading, Writing și Speaking. Părțile de listening, reading și writing durează până la 2 ore și 45 minute în total iar partea de speaking între 11 și 14 minute. Examenul a avut loc sub vizorul camerelor de supraveghere pentru a garanta corectitudinea acestuia. Rezultatul a fost disponibil în aproximativ 72 de ore din momentul susținerii.

Certificatul IELTS este acceptat în peste 140 țări și este cel mai recunoscut test la nivel mondial, de peste 10.000 organizații: universități, autorități de imigrare, companii publice și private, organizații profesionale. Certificatul IELTS este valabil timp de 2 ani și, de asemena, permite scutirea absolvenților liceelor de susținerea Bacalaureatului la limba engleză cu nota 10 din oficiu.

Candidații care optează pentru un curs de pregătire IELTS obțin rezultate înalte având pregătirea necesară pentru toate subiectele testului. Ne bucurăm să ne numim nu doar un Centru Autorizat de Pregătire dar și un Centru Autorizat de Susținere a examenului IELTS în Republica Moldova.

Următoarea sesiune de susținere a testului IELTS la QUO VADIS se va desfășura în în perioada 18 -19 decembrie 2020.