Centrul Educational QuoVadis

Un examen internațional pentru profesori

about 6 years ago
Un examen internațional pentru profesori

Săptămîna trecută a fost plină de evenimente frumoase, mai exact de examene în cadrul centrului nostru. Considerăm că cei care trebuie să-și perfecționeze încontinuu și testeze cunoștințele sunt nu doar elevii, ci și profesorii. De aceea, Quo Vadis a organizat cu suportul centrului autorizat de examinare Cambridge European Examinations Centre de data aceasta un examen Cambridge TKT pentru profesorii care doresc să obțină un certificat recunoscut internațional.

Teaching Knowledge Test (TKT) este un examen ce testează abilitățile necesare pentru a preda cu succes limba engleză vorbitorilor de alte limbi, fiind potrivit profesorilor care predau tuturor categoriilor de vârstă.

Examenul TKT este important pentru profesorii care vor să își evalueze cunoștințele de limbă engleză, metodică, planificare a lecției, managementul clasei sau alte zone asociate cu predarea limbii engleze. De asemenea, recunoașterea internațională le asigură acestor teste un statut important în CV-ul sau portofoliul unui profesor care se pregătește pentru CELTA sau care dorește să lucreze în străinătate.

Partea bună este că examenul TKT oferă mai multe tipuri de module. Poți susține cât de multe module dorești în cadrul unei sesiuni.

Un moment important este că anterior susținerii examenului Cambridge TKT, profesorii au avut parte de un curs de pregătire desfășurat în cadrul Centrului QUO VADIS. Cursul TKT a fost realizat de un profesor deținator de certificat internațional, cu experiențã în predarea pentru examenul Cambridge și are la bază materiale internaționale folosite de școli din toatã lumea.