Centrul Educational QuoVadis

Importanța examenului CELTA

over 5 years ago
Importanța examenului CELTA

CELTA este considerată cea mai intensivă sesiune de training din lume pentru profesorii de limbă engleză.

Examenul CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages), are ca scop perfecţionarea metodei de predare a profesorilor. Certificatul Cambridge CELTA îți poate permite să predai engleza ca profesori non-nativi, oriunde în lume.

La un nou training organizat în incinta Centrului QUO VADIS de către profesorul calificat CELTA, Irina Melinte, am discutat și ne-am distrat structurat testînd metode noi care pot face o lecție de limbă engleză mai interesantă și interactivă. De asemenea, am discutat despre propriile metode de predare şi am învaţat cum să fim mai eficienţi pentru a oferi elevilor cursuri de calitate.

Importanța examenului CELTA

Cu referire la examenul CELTA, pentru a-l obține trebuie timp de patru săptămâni să urmezi cursul intensiv de pregătire.

Pe toată durata trainingului, cursanţii sunt provocaţi să predea limba engleză la 2 grupuri de elevi, primind îndrumare din partea tutorilor acreditaţi Cambridge CELTA.

Profesorii participanţi la curs sunt evaluaţi continuu, în funcţie de trei criterii – prestaţia de la orele demonstrative, temele scrise şi gradul de implicare pe parcursul trainingului.

În final de curs primesc acreditarea Cambridge CELTA.

Importanța examenului CELTA