Centrul Educational QuoVadis

Cursuri Gratuite De Engleză și Română

8 months ago
Cursuri Gratuite De Engleză și Română

Pentru tinerii cu vârste între 15 și 35 de ani la QuoVadis

Conștienți că abilitățile lingvistice joacă un rol crucial în dezvoltarea personală și profesională a fiecărui individ, Centrul Educațional QUO VADIS, în parteneriat cu organizația NRC, își deschide porțile către tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani, oferind oportunitatea de a participa la cursuri gratuite de limba Engleză și Română.

Detalii cursuri:

  • Discipline Abordate: Engleză și Română
  • Grup Țintă: Tineri cu vârste între 15 și 35 de ani
  • Număr de Locuri Disponibile: Doar 20

Aceste cursuri au fost concepute pentru a oferi o șansă egală de dezvoltare lingvistică și culturală, indiferent de nivelul de cunoștințe inițiale. Fie că sunteți la început de drum în învățarea limbilor străine sau doriți să vă îmbunătățiți abilitățile existente, aceste cursuri vă vor susține în această călătorie educațională.

Suport din partea organizației NRC:

Proiectul beneficiază de sprijinul generos al organizației NRC, care a recunoscut importanța oferirii de resurse educaționale accesibile pentru tineri. Prin intermediul acestei colaborări, dorim să contribuim la creșterea nivelului de educație și competențelor lingvistice ale participanților.

Cum să vă înscrieți:

Doritorii sunt invitați să se înscrie rapid, deoarece sunt disponibile doar 20 de locuri. Procesul de înscriere este simplu și poate fi completat online la adresa:

Înscriere Online

Beneficii pentru participanți:

  • Cursuri Personalizate: Modulele de curs vor fi adaptate la nevoile și nivelurile de cunoștințe ale participanților.
  • Materiale Educaționale Gratuite: Fiecare participant va primi materiale educaționale gratuite pentru sprijinul învățării.
  • Experiență Culturală: Prin intermediul cursurilor de limbă, participanții vor descoperi și împărtăși experiențe culturale diverse.

Rezultatele cursurilor:

La finalul programului, participanții vor obține certificate de absolvire, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional, reflectând eforturile lor susținute în învățarea limbilor engleză și română.

QuoVadis și NRC își așteaptă cu nerăbdare participanții.

Aducem recunoștință organizației NRC pentru sprijinul acordat acestui proiect educativ.