Centrul Educational QuoVadis

10 Sfaturi Pentru a vă Înbunătăți Nivelul de Limbă Engleză

over 9 years ago
10 Sfaturi Pentru a vă Înbunătăți Nivelul de Limbă Engleză

Există atât de multe moduri interesante de a învăța limba engleză și de a face procesul de învățare distractiv! Vă oferim cîteva sfaturi care vor face procesul de învățare simplu și distractiv!

1. Vorbiți, vorbiți și iarăși vorbiți

Fiți încrezător și vorbiți cât mai des posibil cu cât mai mulți oameni! Nu fiți timid cînd comiteți greșeli! Cu cît mai mult veți exersa, cu atât mai mult se va îmbunătăți pronunția și vocabularul.

2. Utilizați Google Traducere

Când nu sunteți sigur de un cuvânt sau pronunția unui cuvânt, întreabați “Google”! Cu atît mai mult că este ușor de folosit! Introduceți cuvântul în “Google Traducere”, iar pentru a asculta pronunția corectă, faceți click pe butonul audio.

3. Ascultați

Ascultați buletinele de știri și cîntece în limba engleză. În acest fel, puteți învăța cuvinte și expresii noi. Cu cît mai mult veți asculta, cu atât mai mult veți învăța!

4. Citiți cu voce tare

Citiți cu voce un ziar sau o revistă. Auzindu-vă, vă va ajuta să depistați mai ușor greșelile.

5. Învățați cîte un cuvânt nou în fiecare zi

Alegeți un cuvânt care doriți să-l cunoaște-ți și folosiți-l în în diferite fraze. Utilizați cuvântul până când l-ați învățat, apoi continuați să-l folosiți în mod regulat.

6. Vizionați filme

Vizionați filme în limba engleză și acordați atenție noului vocabular și pronunției. Încercați să imitați actorii, distrîndu-vă în acest mod.

7. Faceți-vă noi prieteni

Împrieteniță-vă cu vorbitori de limbă engleză, fie alte persoane care învăță limba. Vorbiți despre lucruri pe care le-ați învățat și faceți schimb de idei.

8. Face activități interesante în limba engleză

Înscrieți-vă la un curs de gătit în limba engleză, fie alăturați-vă unui club de carte! Orice vă face plăcere, atît timp cît comunicați în limba engleză.

9. Organizați și Participați la dezbateri

Dezbateți cu prietenii în limba engleză toate subiectele care vă interesează. Încercați să utilizați cât mai mult vocabular ca să vă impuneți punctul de vedere.

10. Utilizați un dicționar

Dicționarul are milioane de cuvinte din care să alegeți! Căutați diverse cuvinte și sinonimele lor, apoi alternați folosirea lor în propoziții.