TESTAREA ȘI ATESTAREA CUNOȘTINȚELOR LINGVISTICE

Programele centrului sunt avizate și aprobate de Ministerul Educației.

Centru autorizat de pregătire pentru examenele Cambridge.

Informație generală

Centrul Educațional QUO VADIS Vă propune testarea și atestarea cunoștințelor lingvistice cu eliberarea certificatelor pentru limbile străine: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa, româna pentru alolingvi.

Pentru cine este conceput testul?

  • Orice persoană își poate testa nivelul de cunoaștere a limbii străine;
  • Companii care doresc testarea profesională a cunoștințelor de limbă străină în cadrul interviurilor pentru angajare sau testarea cunoștințelor de limbă străină a angajaților. Avem experiență în testarea angajaților multor organizații pentru aproape orice limbă străină.

Care este scopul?

  • Certificatul confirmă nivelul de cunoaștere a unei limbi străine
  • Certificatul dă acces la burse de studii, angajări, înscriere la examenul de doctorat etc.

Structura testului

Certificatul dă un calificativ conform Cadrului Comun European de Referință pentru Limbile Străine. CEFR definește cele șase nivele validate internaţional: Utilizator Elementar A1, Elementar A2, Independent B1, Independent B2, Experimentat C1, Experimentat C2.

Un test este conceput din sarcine bazate atît pe patru  macro-competențe de cunoștință a limbii străine : audierea, citirea, scrisul și exprimarea orală, cît și micro-competențe lingvistice: gramatica, pronunțarea și vocabularul. Evaluarea se realizeaza prin următoarele probe:

  1. Proba scrisă
  2. Proba orală

 

Durata testului  este de aproximativ o oră.

Înscrie-te acum telefonic pentru o testare!