Programe de Dezvoltare Pentru Copii

Îți dorești copilul tău să-și dezvolte talentele proprii, aptitudinile personale, de comunicare, de comportament și atitudine!?

Explorează, pregatește-te și exprimă-te prin programele noastre!

Grădiniță

Fiecare copil este îndrumat conform nevoilor personale, academice, emoționale și sociale.

Vezi detalii
Tabără de Vară

Vă propunem un program de vară care să îi facă pe copii să simtă altfel gustul vacanţei.

Vezi detalii
Pregătire Pentru Școală

Vreai un copil pregătit pentru această nouă etapă, care se numește școală?

Vezi detalii
Dezvoltare Timpurie

Descoperă și să dezvoltă personalitatea și abilitățile native ale micuțului.

Vezi detalii

Motive să vă alăturați nouă:

 • activități care stimulează creativitatea, curiozitatea și dorința de a învăța;
 • un loc special creat pentru copii, un mediu nou, modern, supraveghere video inclusă;
 • o abordare individualizată;
 • psiho-pedagogi cu studii de specialitate și experiență;
 • părinți satisfăcuți de rezultatele rapide obținute în dezvoltarea copilului;
 • o relație extraordinară cu echipa Centrului mereu deschisă la comunicare și generare de soluții;
 • un preț avantajos.

Viziunea noastră asupra educației:

UN SISTEM EDUCAŢIONAL care încurajează cunoaşterea şi înţelegerea fenomenelor.

UN CURRICULUM care să le ofere copiilor şansa de a-şi dezvolta pasiunile care le vor facilita adaptarea la o lume în continuă schimbare.

UN MODEL EDUCAŢIONAL care să le ofere copiilor o perspectivă internaţională, ajutându-i in acelaşi timp să-şi păstreze specificul cultural.

O VARIETATE DE ACTIVITĂŢI care să ţină cont de rolul emoţiilor, precum şi de stilul variat de învăţare al fiecărui copil.

 • QUO VADIS это самый современный, квалифицированный развивающий детский центр. Качественная подборка персонала, ИНДИВИДУАЛЬНЫЙ подход,трепетное и теплое отношение к нашим деткам и самые лучшие преподаватели и воспитатели располагают к себе.
  Уже третий год мой сын с удовольствием посещает детский сад QUO VADIS, заметны существенные перемены в развитие и социализации малыша. Спасибо за возможность быть с вами ))))

  Natasa Cernika
 • Centrul Educational Quo Vadis este locul unde copilul meu asteapta sa vina cu drag si nerabdare.

  Pe linga abilitatile profesioniste ale personalului, noi simtim o atmosfera calda si atitudine frumoasa. Daca pentru multi copii perioada de adaptare la gradinita dureaza, apoi copilul meu s-a integrat rapid in mediul centrului și cred ca acest lucru se datorează, în primul rînd, metodelor de abordare individuală din cadrul acestei institutii.

  Carolina Blajin
 • Recomand, cu mare drag această Grădiniță!
  Fetița merge cu plăcere, are o legătura deosebită cu educatorul! Sălile sunt amenajate conform vârstei, diverse activități, engleză, mâncarea variată. Curtea este spațioasă și verde! Sunt încîntată!

  Oxana Jicol
 • Gradinița perfectă! Și cel mai bun indicator este dispoziția copilului când vine și pleacă de la gradinita 🙂

  Lucia Cojocari
 • “Primii 7 ani de acasa” s-au incheiat pentru fata noastra, Eliza. In acesti ani gradinita Quo Vadis a reprezentat pentru copilul nostru locul in care a petrecut cea mai mare parte a timpului din fiecare zi lucratoare a saptamanii. In fiecare dimineata pleca de acasa cu placerea de a-si vedea colegii, pe domnisoara educatoare si de a invata ceva nou. Acest lucru este minunat si dorim sa multumim intregii echipe pentru implicarea, pasiunea si placerea de a avea grija de copilul nostru. Am trait emotii minunate alaturi de grupul dvs la fiecare serbare, la fiecare reuniune. Suntem siguri ca ati oferit copilului nostru ceea ce orice copil ar trebui sa primeasca in primii 7 ani: atentie, dragoste, sprijin, educatie si exemple de urmat. Multumim foarte mult domnisoarelor si doamnelor educatoare Natalia, Ecaterina, Larisa, Olga si intregii echipe Quo Vadis!

  Adrian Pană
 • Imi place sa va povestesc si sa va impartasesc din experientele pozitive!

  O noua experienta de acest gen am descoperit-o la Gradinita Quo Vadis, unde Jacqueline merge cu placere, invata cu placere si seara nu prea vrea sa plece de la ei 🙂

  In fiecare dimineata suntem intimpinate de un salut cald si persoane care ne zambesc sincer, ne saluta cu caldura, in jur sunt flori proaspete si aromate si muzica linistita. Recent au amplasat si un acvariu cu pestisori de care copiii sunt indragostiti!

  Azi de dimineata am avut parte de aromaterapia unui buchet superb de lacrimioare si a altui buchet imens de liliac alb, o placere pe care trebuie sa o simti!

  Se simte ca oamenii de acolo chiar pun suflet in ceea ce fac!

  Ina Meriacre
 • Stefanel (3 anisori) al meu merge la acest program si este încantat de Dra Natalia si Dra Svetlana care reusesc atat de bine si frumos să-i facă dornici de carte și cunoștințe. Vă mulțumim că existați!

  Valentina Vornicov
 • Fetița umblă la grădiniță din luna septembrie, s-a acomodat foarte bine și ușor, zilnic merge cu plăcere.
  Este o grădiniță care o recomad cu căldură. Personalul este format dintr-o echipă de profesioniști, se ocupă cu drag cu copiii, activitățile de de bază plus cele de dans, muzică, engleză, retorică sunt la un nivel foarte înalt.
  Mâncarea bună. Copiii fericiți. Exact ce caută un părinte.

  Daniela Dumbrava
 • Am ales gradinița „QUO VADIS” și nu regretăm!
  Copilul meu e foarte încântat de această grădiniță, o frecventează cu plăcere! Relațiile dintre educatori și preșcolari sunt calde, prietenoase, bazate pe comunicare! Copiii fac activități zilnic, nu se plictisesc!

  Ana-Maria Stratan
 • Детки с трудом покидают стены образовательного центра Quo Vadis. Каждый день просятся задержаться там еще немного! Старший сын после Quo Vadis – лучший ученик в классе по английскому языку. А я осуществила свою детскую мечту и выучила испанский язык, пока дети были под надежным присмотром. Спасибо коллективу Quo Vadis за создание домашней атмосферы тепла и уюта! Отдельное спасибо повару за вкусную домашнюю еду! Спасибо добросовестным уборщикам за стерильную чистоту и порядок!

  Svetlana Shishkina
 • Locul in care copilul este in siguranta. Chiar de la intrare esti intilnit cu zimbet, atmosfera placuta. Personal calificat, bine instruit.

  Doina Ciubotaru
 • Este locul unde copilul nostru a gasit un mediu prietenos, sanatos si binevoitor, pe care-l frecventeaza cu mare placere! Suntem placut surprinsi si de programul educational, foarte bine-gindit si predat, intr-o forma foarte lejera, fara presiune si stres. Orice sugestie din partea parintilor, de fiecare data, este acceptata, discutata si respectata, ceea ce la fel bucura. In special, suntem incintati de atitudinea si binevointa drei educatoare Olesea Casu care cu sinceritate iubeste si gaseste “cheita” catre fiecare copil in parte.

  Natalia Puscasu