, p

CURSURI SKYPE

Programele centrului sunt avizate și aprobate de Ministerul Educației.

Centru autorizat de pregătire pentru examenele Cambridge.

Centrul Educațional QUO VADIS organizează cursuri online pe Skype.

Doriți să învățați o limbă străină dar nu aveți timpul necesar, fie călătoriți mult ceea ce face complicată prezența Dvs. la cursuri? Ați prefera să o faceți în pauza de lucru rămînînd la birou sau fără să ieșiți din locuință?

Fie sunteți o companie și doriți să instruiți angajații care se află în localități diferite, dar totuși vreți să facă parte din aceeași grupă?

Centrul Educațional QUO VADIS vă oferă o soluție practică și modernă: cursurile prin Skype!

Tot ce va trebuie este dorința de a învăța, un cont Skype și o conexiune la Internet.

Nu contează dacă vă aflați în Moldova, SUA sau Franța!

Vă punem la dispozitie un profesor specializat cu experiență pentru acest tip de cursuri și materialele de studiu (în format online și pe hîrtie).

Materiale de studiu:

În functie de nivelul cursului, de scopul acestuia, dar și de tematica principală care se urmărește (general, afaceri, tehnic, medical) vom procura cele mai eficiente materiale de studiu.

Folosim carți și caiete de lucru de la editurile:

Suplimentar vei primi de la profesor materiale adaptate necesităților tale.

Monitorizarea progresului și certificare finală:

TESTARE GRATUITĂ
Testarea nivelului inițial se realizează gratuit. Acesta reprezintă punctul de plecare la care ne vom raporta ulterior în măsurarea progresului în cadrul cursului.

FEEDBACK PERSONALIZAT
Periodic sau la cerere vei primi un feedback personalizat cu evoluția proprie. Pe parcursul cursului de engleză vei susține mici teste și quiz-uri astfel încît evaluarea și parcursul care trebuie urmate sa fie cît mai clare.

CERTIFICAT DE ABSOLVIRE
La sfîrșitul cursului, în urma susținerii unui examen final, vei primi un certificat care atestă nivelul și cunoștințele acumulate conform Cadrului Comun European de Referință pentru Limbi al Consiliului Europei.