CURSURI LIMBI STRĂINE

COPII

ADULȚI

COMPANII

 • Curs general
 • Curs business
 • Curs conversational
 • Public speaking

„Educaţia este cea mai puternică armă ce poate fi folosită pentru a schimba lumea.”

Îți dorești:

 • Un serviciu mai bun
 • Mai multe oportunități pentru cariera ta
 • Să citești literatura în limba originală
 • Să socializezi în călătorii
 • Să cîștigi respect de la alții

 

Sparge gheața!

 

Asigura-te că ești fluent în cel puțin o limbă străină!

Suntem siguri că îți vor plăcea cursurile QUO VADIS!

Dacă nu, îți returnăm banii fără întrebări !

Metoda de Învățare a Centrului:

 • Eficient: știm că ceea ce vă doriți cel mai mult este să vă exprimați fluent și corect, așa încât se pune mult accent pe activități comunicative care duc la o mai bună asimilare și fixare a cunoștințelor dobîndite.
 • Vizual: știm că învățarea se realizează cel mai bine prin metode vizuale și auditive urmate imediat de folosirea activă în discuții. De aceea, se utilizează mult fragmente video și audio, însoțite de exerciții care au ca scop să vă ajute să învățați cît mai natural.
 • Interactivactivitățile de învățare includ jocuri de rol, simulări de situații specifice așa încît procesul de învățare să fie plăcut și eficient.

Testimoniale

 • Este mai mult decît o școala de limbii străine,este un loc fabulos!!! O atmosfera calmă,muzica clasică,aquarium-care te relaxează!!! Echipa profesionistă și preț accesibil.

  Zinaida Ghimp
 • Sunt încîntată să afirm ca pachetul de cursuri livrate companiei noastre de către QUO VADIS a fost pregătit și organizat în mod profesionist.

  Trainerii au adaptat programa de studiu la nevoile personale ale cursanților, folosind o varietate de simulări și exercitii interactive foarte apreciate în rîndul colegilor noștri.

  Recomandăm cu plăcere atît cursurile, cît și pedagogii Centrului pentru nivelul ridicat de entuziasm trezite în rîndul angajaților, ceea ce transformă învățarea limbii engleze într-o experiența plăcută și eficientă.

  Violeta Chirilă
  HR Ascom Group SA
 • Quo Vadis is the place you can study a foreign language with the help of extraordinary teachers in a warm atmosphere.

  Valeria Cojocaru
 • Studiez engleza de doua saptamini la Quo Vadis-Centru Educational. Din prima zi m-am convins, ca aici se preda engleza la un nivel inalt. Sunt toate conditilie create pentru a studia eficient o limba straina.

  Valentin Chiriac
 • Experiența mea în Centrul Educațional Quo Vadis a început cu 10 ani in urma. Fiind unul dintre cele mai bune centre de studiere a limbilor străine, l-am ales cu incredere sa studiez cîteva cursuri de limba engleza si in prezent studiez si limba spaniolă de care sunt foarte mulțumită.
  Profesorii sunt foarte profesioniști și dedicați in munca pe care o fac zilnic iar programele pe care le oferă centrul fiind acreditate de către Ministerul Educației sunt adaptate pentru orice vîrstă si preferinte.
  Recomand cu încredere centrul Educațional Quo Vadis!

  Stela Balan
 • Centrul QUO VADIS a fost și este în continuare unul din principalii furnizori de cursuri de limbi straine pentru deputații și membrii Parlamentului RM.

  Printre atu-urile incontestabile ale QUO VADIS s-au numărat disponibilitatea fără rezerve de a răspunde prompt și eficient atît constrîngerilor limitative legate de orar, de durata cursurilor si de locul desfășurării acestora..

  Beneficiarii cursurilor s-au aratat încîntați de profesionalismul profesorilor, de metodele didactice utilizate si, în ultima instanță, de eficiența întregului proces.

  Sergiu Galitchi
  Project Manager - Programul PNUD pentru Democrație / Parlament
 • Este locul unde copilul nostru a gasit un mediu prietenos, sanatos si binevoitor, pe care-l frecventeaza cu mare placere! Suntem placut surprinsi si de programul educational, foarte bine-gindit si predat, intr-o forma foarte lejera, fara presiune si stres. Orice sugestie din partea parintilor, de fiecare data, este acceptata, discutata si respectata, ceea ce la fel bucura. In special, suntem incintati de atitudinea si binevointa drei educatoare Olesea Casu care cu sinceritate iubeste si gaseste “cheita” catre fiecare copil in parte.

  Natalia Puscasu
 • Vreau să spun că toate programele Centrului sunt foarte bine structurate si eficiente. Acest lucru s-a observant imediat în evoluția fetiței. Dimineața se trezește cu plăcere și abia așteaptă să ajungă la școală, căci așa numim noi programul grădiniță care îl urmăm la moment.

  Natalia Gorbatovskaia
 • Am urmat mai multe cursuri în cadrul Centrului, începînd de la engleza generală, pregătire pentru examene internaționale TOEFL, Cambridge și finisînd cu limba germană limbaj specializat. Consider că inclusiv facultatea pentru care am avut curajul să optez și să mă înregistrez cu succes, în mare parte o datorez calității instruirii oferite de QUO VADIS. Dacă aș decide să învăț încă o limbă străină tot aici m-aș adresa.

  Mihaela Vlădicescu
 • De-a lungul mai multor ani, eu si sotul meu, am avut ocazia sa invatam de la cei mai buni specialisti care lucreaza la Quo Vadis. Totul este foarte bine pus la punct, de la logistica, pana la profesori calificati, materiale didactice, metode diverse si interesante de lucru. Fiecare lectie este unica in felul ei si invatarea unei limbi devine o adevarata placere. Un mare multumesc tuturor lucratorilor care fac acest Centru unul de excelenta.
  A great place to study and even meet new people and make new friends. Continue doing this awesome job!

  Mihaela Iordachescu
 • O echipă de specialiști care își fac meseria la cel mai înalt nivel. Bravo Quo Vadis!

  Mihaela Darii
 • Ma simt cu adevarat studenta. Atmosfera cool.Profesorii sunt calificati,binevoitori. Materiale si tehnici diverse. Super.

  Ludmila Racu

Aliniere la Standardele Internaționale

Suntem complet dedicați predării Limbilor Străine. Astfel dorim să ne asigurăm că o facem în cel mai bun mod! De aceea, nivelurile Centrului QUO VADIS sunt adaptate Cadrului Comun European de Referință al Consiliului Europei (CCERF).

Studiere continuă, fie intensivă

În funcție de timpul care îl ai la dispoziție, vîrstă, -poți alege cursul potrivit pentru tine.

Curs Business

Pentru ați asigura succes în lumea afacerilor.
Oferim testarea cunoștințelor cu eliberarea unui certificat lingvistic.
Poți învăța o limbă străină fără să ieși din casă sau oficiu!

Cursuri corporative

Solicitați un curs special adaptat pentru compania Dvs.!
Îți îmbunătățește abilitățile tale de de vorbire.