Rome-Panorama-from-CopulaItalia… acel tărîm unde “la vita e bella!” în orice clipă. O regiune cu oameni frumoși, veseli și mereu plini de viață. Este o țară romantică în întregime. Aici veti întîlni străzi înguste, cafenele și restaurante în mijlocul străzii. Și ce e mai frumos: istoria înca trăiește prin intermediul clădirilor foarte bine conservate.

Cine vizitează Italia se îndrăgostește de ea din prima clipă. Este o destinaţie de vis pentru oricine iubeşte mîncarea şi băutura bună. Italia atrage și datorită caselor de modă, Milano fiind numit în repetate rînduri capitala mondială a modei, iar italienii sunt printre cei mai eleganți și șarmanți europeni.

Cursurile Centrului sunt avizate și aprobate de Ministerul Educației.De aceea, fie că planifici să mergi în vacanță, în vizită, la studii sau la lucru, poți începe de acum să te delectezi cu deliciile italiene. Poţi aduce Italia la tine acasă dacă începi să studiezi limba.

La întrebarea unde sunt cel mai bune cursuri de limbă italiană din Chișinău, răspunsul este simplu! Desigur că la Centrul Educațional QUO VADIS!

Cu ajutorul metodelor interactive vei învăța limba italiană fără efort, Vei începe să vorbesti italiana corect, usor, si natural. În cazul în care deja ai cunoștințe, în sfîrsit te vei simți mult mai relaxat și mai încrezător de fiecare dată cand vorbești italiana.

Important este și faptul că cursurile Centrului sunt avizate și aprobate de Ministerul Educației. La finisarea studiul se obține certificat.

Vă așteptăm cu drag să descopirim limba italiană comunicînd!

About the author