КУРСЫ ИНОСТРАННЫХ ЯЗЫКОВ

Если Вы планируете:

 • Найти работу получше
 • Обрести новые возможности для карьерного роста
 • Научиться читать художественную литературу в оригинале
 • Общаться с носителями языка во время путешествий
 • Добиться уважения окружающих

 

Начните сегодня!

 

Убедитесь, что вы свободно владеете хотя бы одним иностранным языком!

Мы уверены, что Вы по достоинству оцените курсы в QUO VADIS!

Если Вам не понравится обучаться у нас, мы вернем Вам деньги!

Методика обучения в Центре:

 • Эффективно: мы знаем, что Ваша основная цель – научиться говорить, как можно быстро и свободно, поэтому мы используем соответствующие эффективные методы и техники в процессе обучения. Вышеупомянутые методы позволят легко и прочно усвоить материал.
 • Наглядно: для успешной презентации и усвоения учебного материала необходимо использовать разные дидактические пособия и технические средства. Во время уроков мы широко используем видео и аудио материалы, а также соответствующие упражнения и задания на закрепление.
 • Интерактивно ролевые игры, симуляции ситуаций, близких к реальной жизни, дебаты, интервью и т.д. помогут сделать процесс обучения интересным и эффективным.

Отзывы:

 • Este mai mult decît o școala de limbii străine,este un loc fabulos!!! O atmosfera calmă,muzica clasică,aquarium-care te relaxează!!! Echipa profesionistă și preț accesibil.

  Zinaida Ghimp
 • Sunt încîntată să afirm ca pachetul de cursuri livrate companiei noastre de către QUO VADIS a fost pregătit și organizat în mod profesionist.

  Trainerii au adaptat programa de studiu la nevoile personale ale cursanților, folosind o varietate de simulări și exercitii interactive foarte apreciate în rîndul colegilor noștri.

  Recomandăm cu plăcere atît cursurile, cît și pedagogii Centrului pentru nivelul ridicat de entuziasm trezite în rîndul angajaților, ceea ce transformă învățarea limbii engleze într-o experiența plăcută și eficientă.

  Violeta Chirilă
  HR Ascom Group SA
 • Centrul QUO VADIS a fost și este în continuare unul din principalii furnizori de cursuri de limbi straine pentru deputații și membrii Parlamentului RM.

  Printre atu-urile incontestabile ale QUO VADIS s-au numărat disponibilitatea fără rezerve de a răspunde prompt și eficient atît constrîngerilor limitative legate de orar, de durata cursurilor si de locul desfășurării acestora..

  Beneficiarii cursurilor s-au aratat încîntați de profesionalismul profesorilor, de metodele didactice utilizate si, în ultima instanță, de eficiența întregului proces.

  Sergiu Galitchi
  Project Manager - Programul PNUD pentru Democrație / Parlament
 • Este locul unde copilul nostru a gasit un mediu prietenos, sanatos si binevoitor, pe care-l frecventeaza cu mare placere! Suntem placut surprinsi si de programul educational, foarte bine-gindit si predat, intr-o forma foarte lejera, fara presiune si stres. Orice sugestie din partea parintilor, de fiecare data, este acceptata, discutata si respectata, ceea ce la fel bucura. In special, suntem incintati de atitudinea si binevointa drei educatoare Olesea Casu care cu sinceritate iubeste si gaseste “cheita” catre fiecare copil in parte.
  We are glad to be part of Quo Vadis family! Thank you!

  Natalia Puscasu
 • Vreau să spun că toate programele Centrului sunt foarte bine structurate si eficiente. Acest lucru s-a observant imediat în evoluția fetiței. Dimineața se trezește cu plăcere și abia așteaptă să ajungă la școală, căci așa numim noi Programul Mini-grădiniță care îl urmăm la moment.

  Natalia Gorbatovskaia
 • Am urmat mai multe cursuri în cadrul Centrului, începînd de la engleza generală, pregătire pentru examene internaționale TOEFL, Cambridge și finisînd cu limba germană limbaj specializat. Consider că inclusiv facultatea pentru care am avut curajul să optez și să mă înregistrez cu succes, în mare parte o datorez calității instruirii oferite de QUO VADIS. Dacă aș decide să învăț încă o limbă străină tot aici m-aș adresa.

  Mihaela Vlădicescu
 • Ma simt cu adevarat studenta. Atmosfera cool.Profesorii sunt calificati,binevoitori. Materiale si tehnici diverse. Super.

  Ludmila Racu
 • Am studiat mult piața programelor pentru copii din Chișinău. La QUO VADIS din start am fost impresionată de atmosfera familiară și mediul modern. Baiatul meu este extreme de încîntat de tot ce se petrece la activități. Modul de predare, răbdarea de care dă dovadă profesoara, m-au făcut să înțeleg că am făcut alegerea potrivită. Cu această ocazie vreau să mulțumesc personalului Centrului pentru efortul și dragostea lor!

  Liubovi Bublii
 • La QUO VADIS am studiat atît eu, cît și băiatul meu limba italiană. Este o limbă armonioasă care am simțit întotdeauna că trebuie s-o învăț, dar cred că pînă acum nu am avut parte de abordarea și motivarea potrivită. În sfîrșit, cred că datorită tehnicilor și abordării individualizate folosite în timpul orelor am reușit să mă familiarizez cu tainele acestei limbi.. Materialele suplimentare au fost binevenite și m-au ajutat sa rețin cuvintele noi, expresiile și să mă familiarizez cu regulile gramaticale.

  Indiana Zlotea
 • Imi place sa va povestesc si sa va impartasesc din experientele pozitive!

  O noua experienta de acest gen am descoperit-o la Mini-Gradinita Quo Vadis, unde Jacqueline merge cu placere, invata cu placere si seara nu prea vrea sa plece de la ei 🙂

  In fiecare dimineata suntem intimpinate de un salut cald si persoane care ne zambesc sincer, ne saluta cu caldura, in jur sunt flori proaspete si aromate si muzica linistita. Recent au amplasat si un acvariu cu pestisori de care copiii sunt indragostiti!

  Azi de dimineata am avut parte de aromaterapia unui buchet superb de lacrimioare si a altui buchet imens de liliac alb, o placere pe care trebuie sa o simti!

  Se simte ca oamenii de acolo chiar pun suflet in ceea ce fac!

  Ina Meriacre
 • Am avut cîteva tentative de a studia limba engleză la unele centre din oraș, dar doar la Quo Vadis am ajuns s-o vorbesc cu suces. Imi place faptul ca lecțiile se desfășoară interactiv, că avem parte de diverse joculețe care ne ajută să facem conversație și să învățăm fără stres.

  Prefer cursurile Quo Vadis pentru că echipa de aici face tot posibilul pentru a ne ajuta să acumulăm cât mai multe într-un timp cât mai scurt.

  Igor Sîrbu
 • Pentru un interpret, cunoaşterea limbilor străine este o necesitate vitală, altfel te simţi la propriu cu mâinile legate. Mai mult, în contextul modernizării şi globalizării, viaţa de zi cu zi impune deja necesitatea cunoaşterii limbilor de uz internaţional. În prezent îmi aprofundez cunoştinţele de limbă engleză la „Quo Vadis”. De ce i-am ales pe ei? Pentru că sunt foarte buni, pentru că îmi oferă siguranţa că nu pierd timp şi că primesc un bagaj solid de cunoştinţe, pentru că la ei am parte de confort emoţional, şi asta nu mai puţin contează.

  Geta Burlacu

Соотвествие международным стандартам

Весь педагогический коллектив всецело предан своему делу. Для достижения абсолютных результатов, мы должны быть уверены, что процесс преподавания и обучения в нашем центре соответствует международным стандартам. Вся система предварительного тестирования, преподавания и оценивания построена на CEFR (Common European Framework of Reference) — общеевропейской системе оценки уровня владения иностранным языком, которая устанавливает единые стандарты, применяемые для определения языковой компетенции во всем мире.

Длительное или интенсивное обучение

В зависимости от степени Вашей занятости и возраста, Вы можете выбрать удобное для Вас время и курс.

Бизнес курс

Для успешного общения в сфере бизнеса.
Образовательный языковой центр QUO VADIS предлагает тестирование на подтверждение уровня владения языковыми навыками.
Мы предлагаем Вам возможность изучать иностранные языки, не выходя из дома или офиса.

Курсы для корпоративных клиентов

Мы разработаем курс, который будет соответствовать требованиям Вашей компании.
Предназначен для тех, кто хочет улучшить свои разговорные навыки после успешно усвоенного базового курса.

„Образование является самым мощным оружием, которое может быть использовано, чтобы изменить мир.”

ДЛЯ ДЕТЕЙ

ВЗРОСЛЫХ

КОМПАНИЙ