АНГЛИЙСКИЙ ЯЗЫК

Организуем КУРСЫ для ВЗРОСЛЫХ и ДЕТЕЙ.

Образовательные Программы аккредитованы и утверждены Министерством Образования, Культуры и Исследований

Первый образовательный центр в Молдове аккредитованный ANACEC

Авторизованный центр по подготовке к международным экзаменам Cambridge

Болeе 15 лет на рынке образования!

Независимо от того, изучали Вы иностранный язык ранее или нет, мы поможем Вам начать с уверенностью общаться с иностранцами, в рабочем или другом социальном контексте.

Цели Kурса:

 • вы научитесь читать и писать по-английски;
 • вы обретёте уверенность в восприятии устной речи на слух и разговорных навыках;
 • вас будут обучать профессиональные и опытные преподаватели;
 • вы познакомитесь с новыми людьми и приобретёте новых друзей.

ГАРАНТИЯ КАЧЕСТВА!

Мы уверены, что Вам у нас понравится.

В течение 10 академических часов, у Вас есть возможность убедиться в правильном выборе. В противном случае, мы вернем Вам деньги.

Длительность курса:

 • 5 – 7 недель
 • 9 месяцев

Интенсивность

 • интенсивное обучение – 3 раза в неделю по 2 астрономических часа
 • продолжительное обучение – 2 раза в неделю по 2 академических часа

Типы курсов:

Цена:

 • 1 900 – 2 600 леев (учебное пособие включено)

ВАШИ ШАГИ:

Заполни формуляр

и мы немедленно свяжемся с вами, чтобы ответить на любые ваши вопросы.

Прийди к нам

и начните изучение желаемого языка по специально подобранной для вас программе.

Получите сертификат

признанный в стране и за рубежом, по окончании уровня.

Подпишитесь СЕЙЧАС и ПОЛУЧИТЕ:

БЕСПЛАТНОЕ ТЕСТИРОВАНИЕ
Проведенное сертифицированным Кембридж преподавателем

ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ РЕКОМЕНДАЦИИ
в соответствии с Вашими языковыми навыками и целью изучения языка

ОПРЕДЕЛЕНИЕ УРОВНЯ
в соответствии с Общеевропейскими Компетенциями Владения Иностранным Языком.

Заполните Формуляр:

И мы немедленно свяжемся с Вами, чтобы ответить на любые Ваши вопросы.

Среди наших клиентов

 • Experiența mea în Centrul Educațional Quo Vadis a început cu 10 ani in urma. Fiind unul dintre cele mai bune centre de studiere a limbilor străine, l-am ales cu incredere sa studiez cîteva cursuri de limba engleza si in prezent studiez si limba spaniolă de care sunt foarte mulțumită.
  Profesorii sunt foarte profesioniști și dedicați in munca pe care o fac zilnic iar programele pe care le oferă centrul fiind acreditate de către Ministerul Educației sunt adaptate pentru orice vîrstă si preferinte.
  Recomand cu încredere centrul Educațional Quo Vadis!

  Stela Balan
 • “Quo Vadis” este instituţia care îţi poate oferi cheia spre succes!
  Școala a reuşit să se poziţioneze în topul celor mai căutate şi apreciate școli de limbi străine din Chişinău. Şi asta inclusiv datorită faptului că anume aici activează o echipă tânără, dinamică, orientată către performanţă şi profesionalism.

  Lucia Donos
 • Multumesc mult Quo Vadis pentru atmosfera plăcută si prietenoasă. Am avut parte de o experiență de neuitat.

 • Am frecventat cursurile de engleză și am rămas extrem de mulțumită, profesori competenți care găsesc o abordare individuală la fiecare persoană. Recomand cu încredere!

  Doina Burcatii
 • De-a lungul mai multor ani, eu si sotul meu, am avut ocazia sa invatam de la cei mai buni specialisti care lucreaza la Quo Vadis. Totul este foarte bine pus la punct, de la logistica, pana la profesori calificati, materiale didactice, metode diverse si interesante de lucru. Fiecare lectie este unica in felul ei si invatarea unei limbi devine o adevarata placere. Un mare multumesc tuturor lucratorilor care fac acest Centru unul de excelenta.
  A great place to study and even meet new people and make new friends. Continue doing this awesome job!

  Mihaela Iordachescu
 • Este mai mult decît o școala de limbii străine,este un loc fabulos!!! O atmosfera calmă,muzica clasică,aquarium-care te relaxează!!! Echipa profesionistă și preț accesibil.

  Zinaida Ghimp
 • Am avut cîteva tentative de a studia limba engleză la unele centre din oraș, dar doar la Quo Vadis am ajuns s-o vorbesc cu suces. Imi place faptul ca lecțiile se desfășoară interactiv, că avem parte de diverse joculețe care ne ajută să facem conversație și să învățăm fără stres.

  Prefer cursurile Quo Vadis pentru că echipa de aici face tot posibilul pentru a ne ajuta să acumulăm cât mai multe într-un timp cât mai scurt.

  Igor Sîrbu
 • La QUO VADIS am studiat atît eu, cît și băiatul meu limba italiană. Este o limbă armonioasă care am simțit întotdeauna că trebuie s-o învăț, dar cred că pînă acum nu am avut parte de abordarea și motivarea potrivită. În sfîrșit, cred că datorită tehnicilor și abordării individualizate folosite în timpul orelor am reușit să mă familiarizez cu tainele acestei limbi. Materialele suplimentare au fost binevenite și m-au ajutat sa rețin cuvintele noi, expresiile și să mă familiarizez cu regulile gramaticale.

  Indiana Zlotea
 • Centrul QUO VADIS a fost și este în continuare unul din principalii furnizori de cursuri de limbi straine pentru deputații și membrii Parlamentului RM.

  Printre atu-urile incontestabile ale QUO VADIS s-au numărat disponibilitatea fără rezerve de a răspunde prompt și eficient atît constrîngerilor limitative legate de orar, de durata cursurilor si de locul desfășurării acestora..

  Beneficiarii cursurilor s-au aratat încîntați de profesionalismul profesorilor, de metodele didactice utilizate si, în ultima instanță, de eficiența întregului proces.

  Sergiu Galitchi
  Project Manager - Programul PNUD pentru Democrație / Parlament
 • Studiez engleza de doua saptamini la Quo Vadis-Centru Educational. Din prima zi m-am convins, ca aici se preda engleza la un nivel inalt. Sunt toate conditilie create pentru a studia eficient o limba straina.

  Valentin Chiriac
 • O echipă de specialiști care își fac meseria la cel mai înalt nivel. Bravo Quo Vadis!

  Mihaela Darii
 • Oamenii calificati si care stiu sa se adapteze cel mai bine cerintelor clientilor, fac diferenta. De aceea, apelind la Quo-vadis, stii ca ti se ofera calitate si eficienta. Ti se ofera premizele invatarii unei limbi straine pt ca se imbina eficient utilul cu placutul, facindu-te satisfacut, indiferent de virsta! Aveti admiratia mea!

  Elena Brinza
 • Am sondat mult piața cursurilor de limbi straine pină am ales QUO VADIS. În momentul în care am intrat în centru, am înțeles că aici vreau să învăț franceza. Sunt încîntată de tehnicile care le folosește profesoara la lecții, atmosfera încurajatoare. Chiar la nivelul începător deja reușesc să comunic prin expresii simple.

  Ana Todirascu
 • Ma simt cu adevarat studenta. Atmosfera cool.Profesorii sunt calificati,binevoitori. Materiale si tehnici diverse. Super.

  Ludmila Racu
 • Pentru un interpret, cunoaşterea limbilor străine este o necesitate vitală, altfel te simţi la propriu cu mâinile legate. Mai mult, în contextul modernizării şi globalizării, viaţa de zi cu zi impune deja necesitatea cunoaşterii limbilor de uz internaţional. În prezent îmi aprofundez cunoştinţele de limbă engleză la „Quo Vadis”. De ce i-am ales pe ei? Pentru că sunt foarte buni, pentru că îmi oferă siguranţa că nu pierd timp şi că primesc un bagaj solid de cunoştinţe, pentru că la ei am parte de confort emoţional, şi asta nu mai puţin contează.

  Geta Burlacu
 • Sunt încîntată să afirm ca pachetul de cursuri livrate companiei noastre de către QUO VADIS a fost pregătit și organizat în mod profesionist.

  Trainerii au adaptat programa de studiu la nevoile personale ale cursanților, folosind o varietate de simulări și exercitii interactive foarte apreciate în rîndul colegilor noștri.

  Recomandăm cu plăcere atît cursurile, cît și pedagogii Centrului pentru nivelul ridicat de entuziasm trezite în rîndul angajaților, ceea ce transformă învățarea limbii engleze într-o experiența plăcută și eficientă.

  Violeta Chirilă
  HR Ascom Group SA
 • Am urmat mai multe cursuri în cadrul Centrului, începînd de la engleza generală, pregătire pentru examene internaționale TOEFL, Cambridge și finisînd cu limba germană limbaj specializat. Consider că inclusiv facultatea pentru care am avut curajul să optez și să mă înregistrez cu succes, în mare parte o datorez calității instruirii oferite de QUO VADIS. Dacă aș decide să învăț încă o limbă străină tot aici m-aș adresa.

  Mihaela Vlădicescu