AFTER SCHOOL

Îți dorești copilul tău să-și dezvolte talentele proprii, aptitudinile personale, de comunicare, de comportament și atitudine !?

Explorează, pregatește-te și exprimă-te prin programele Centrului Educațional QUO VADIS!

Scopul nostru este să oferim copiilor nu doar o lecție, o clasă, un educator ci o educație de calitate.

Probabil vă întrebați, de ce a-ți veni la QUO VADIS, dacă toate școlile oferă program prelungit cu profesorul nemijlocit al copilului, care îi cunoaște reușitele și ritmul specific școlii / clasei ?!

Răspunsul este simplu. Suntem siguri că PUTEM OFERI CALITATE maximală în pregătirea temelor pentru acasă, nu doar un mod pentru copil de a petrece timpul pînă la finisarea muncii de către părinți.

Calitate

Oferim asigurarea că performanța școlară se va îmbunătăți, în special notele, care uneori îi motivează atît de mult pe copiii noștri.

În cazul în care nu veți asista la o îmbunătățire a notelor sunteți îndreptățiți să vă LUAȚI BANII ÎNAPOI.

Punctul forte al Programului îl considerăm GHIDAREA COPILULUI către MATERIILE care prezintă dificultăți la școală. Precum și îmbunătățirea interesului pentru școală.

Activități

 • Pregătirea temelor pentru acasă
 • Servirea mesei
 • Limba străină – la alegere
 • Activități de relaxare și socializare, inclusiv în aer liber

Preț

 • 2 500 lei / lunar

Ne dorim ca familiile școlarilor să se simtă bine-venite și implicate în activitatea instructiv-educativă desfasurată. Va recomandăm să vizitați centrul împreună cu copilul dumneavoastră și să vă asigurați de calitatea serviciilor oferite.

Socializare și siguranță

Intercațiune cu alți copii de aceeași vîrstă și prieteni noi. Programul îmbină lucrul pentru materiile școlare cu activitățile de relaxare sau energizare.

Nu mai este nevoie să-ți faci griji pentru siguranța copilului, pentru influența din exterior – stradă, televizor, internet. Siguranță copilului tău este garantată inclusiv de monitorizarea video realizată în cadrul Centrului.

Abordare individualizată

Numărul redus de copii în grupă ne permite să acordăm atenție necesităților fiecărui copil.

Maxim 10 persoane în grupă, pentru o reușită cît mai mare.

Variație

OFERIM o atmosferă diferită de cea de la școală. Avem: săli de clasă personalizate, adaptate vîrstei, mobilier modern, materiale didactice adiționale; tehnică audio-video; bibliotecă; sală de sport și dans; cantină; zonă de joacă și recreere.

Programul se desfășoară zilnic, de luni pînă vineri, de la orele 13.00 pînă la 17.30. În acest mod în calitate de părinte reușești să faci atît carieră, cît și să crești un copil. Nu te vei mai grăbi la orele 16.00 h să-ți preiai copilul de la programul școlar prelungit.

Activități opționale

Îmbinarea temelor cu alte tipuri de activități îi va face pe copii să privească pozitiv efectuarea lor.

Dezvoltare Timpurie
Vezi detalii
Grădiniță
Vezi detalii
Tabără de Vară
Vezi detalii
Pregătire Școală
Vezi detalii
Oratorie / Actorie
Vezi detalii

Motive să vă alăturați nouă:

 • activități care stimulează creativitatea, curiozitatea și dorința de a învăța;
 • un loc special creat pentru copii, un mediu nou, modern și la un înalt standard calitativ, supraveghere video inclusă;
 • o abordare individualizată din perspectiva psihologică;
 • psiho-pedagogi cu studii de specialitate și experiență;
 • părinți satisfăcuți de rezultatele rapide obținute în dezvoltarea copilului;
 • o relație extraordinară cu echipa Centrului mereu deschisă la comunicare și generare de soluții;
 • un preț avantajos.

Viziunea noastră asupra educației:

UN SISTEM EDUCAŢIONAL care încurajează cunoaşterea şi înţelegerea fenomenelor şi, mai ales, capacitatea fiecărui copil de a face conexiuni între acestea.

UN CURRICULUM care să le ofere copiilor şansa de a-şi dezvolta obiective personale şi pasiuni – ce le va facilita adaptarea la o lume în continuă schimbare.

UN MODEL EDUCAŢIONAL care să le ofere copiilor o perspectivă internaţională, ajutându-i in acelaşi timp să-şi păstreze propriul specific cultural.

O VARIETATE DE ACTIVITĂŢI care să ţină cont de inteligenţele multiple, de rolul emoţiilor, de modul de funcţionare a memoriei precum şi de stilul variat de învăţare al fiecărui copil.