CURSURI LIMBI STRĂINE

COPII

ADULȚI

COMPANII

 • Curs general
 • Curs business
 • Curs conversational
 • Public speaking

„Educaţia este cea mai puternică armă ce poate fi folosită pentru a schimba lumea.”

Îți dorești:

 • Un serviciu mai bun
 • Mai multe oportunități pentru cariera ta
 • Să citești literatura în limba originală
 • Să socializezi în călătorii
 • Să cîștigi respect de la alții

 

Sparge gheața!

 

Asigura-te că ești fluent în cel puțin o limbă străină!

Suntem siguri că îți vor plăcea cursurile QUO VADIS!

Dacă nu, îți returnăm banii fără întrebări !

Metoda de Învățare a Centrului:

 • Eficient: știm că ceea ce vă doriți cel mai mult este să vă exprimați fluent și corect, așa încât se pune mult accent pe activități comunicative care duc la o mai bună asimilare și fixare a cunoștințelor dobîndite.
 • Vizual: știm că învățarea se realizează cel mai bine prin metode vizuale și auditive urmate imediat de folosirea activă în discuții. De aceea, se utilizează mult fragmente video și audio, însoțite de exerciții care au ca scop să vă ajute să învățați cît mai natural.
 • Interactivactivitățile de învățare includ jocuri de rol, simulări de situații specifice așa încît procesul de învățare să fie plăcut și eficient.

Testimoniale

 • Este mai mult decît o școala de limbii străine,este un loc fabulos!!! O atmosfera calmă,muzica clasică,aquarium-care te relaxează!!! Echipa profesionistă și preț accesibil.

  Zinaida Ghimp
 • Sunt încîntată să afirm ca pachetul de cursuri livrate companiei noastre de către QUO VADIS a fost pregătit și organizat în mod profesionist.

  Trainerii au adaptat programa de studiu la nevoile personale ale cursanților, folosind o varietate de simulări și exercitii interactive foarte apreciate în rîndul colegilor noștri.

  Recomandăm cu plăcere atît cursurile, cît și pedagogii Centrului pentru nivelul ridicat de entuziasm trezite în rîndul angajaților, ceea ce transformă învățarea limbii engleze într-o experiența plăcută și eficientă.

  Violeta Chirilă
  HR Ascom Group SA
 • Centrul QUO VADIS a fost și este în continuare unul din principalii furnizori de cursuri de limbi straine pentru deputații și membrii Parlamentului RM.

  Printre atu-urile incontestabile ale QUO VADIS s-au numărat disponibilitatea fără rezerve de a răspunde prompt și eficient atît constrîngerilor limitative legate de orar, de durata cursurilor si de locul desfășurării acestora..

  Beneficiarii cursurilor s-au aratat încîntați de profesionalismul profesorilor, de metodele didactice utilizate si, în ultima instanță, de eficiența întregului proces.

  Sergiu Galitchi
  Project Manager - Programul PNUD pentru Democrație / Parlament
 • Este locul unde copilul nostru a gasit un mediu prietenos, sanatos si binevoitor, pe care-l frecventeaza cu mare placere! Suntem placut surprinsi si de programul educational, foarte bine-gindit si predat, intr-o forma foarte lejera, fara presiune si stres. Orice sugestie din partea parintilor, de fiecare data, este acceptata, discutata si respectata, ceea ce la fel bucura. In special, suntem incintati de atitudinea si binevointa drei educatoare Olesea Casu care cu sinceritate iubeste si gaseste “cheita” catre fiecare copil in parte.
  We are glad to be part of Quo Vadis family! Thank you!

  Natalia Puscasu
 • Vreau să spun că toate programele Centrului sunt foarte bine structurate si eficiente. Acest lucru s-a observant imediat în evoluția fetiței. Dimineața se trezește cu plăcere și abia așteaptă să ajungă la școală, căci așa numim noi Programul Mini-grădiniță care îl urmăm la moment.

  Natalia Gorbatovskaia
 • Am urmat mai multe cursuri în cadrul Centrului, începînd de la engleza generală, pregătire pentru examene internaționale TOEFL, Cambridge și finisînd cu limba germană limbaj specializat. Consider că inclusiv facultatea pentru care am avut curajul să optez și să mă înregistrez cu succes, în mare parte o datorez calității instruirii oferite de QUO VADIS. Dacă aș decide să învăț încă o limbă străină tot aici m-aș adresa.

  Mihaela Vlădicescu
 • Ma simt cu adevarat studenta. Atmosfera cool.Profesorii sunt calificati,binevoitori. Materiale si tehnici diverse. Super.

  Ludmila Racu
 • Am studiat mult piața programelor pentru copii din Chișinău. La QUO VADIS din start am fost impresionată de atmosfera familiară și mediul modern. Baiatul meu este extreme de încîntat de tot ce se petrece la activități. Modul de predare, răbdarea de care dă dovadă profesoara, m-au făcut să înțeleg că am făcut alegerea potrivită. Cu această ocazie vreau să mulțumesc personalului Centrului pentru efortul și dragostea lor!

  Liubovi Bublii
 • La QUO VADIS am studiat atît eu, cît și băiatul meu limba italiană. Este o limbă armonioasă care am simțit întotdeauna că trebuie s-o învăț, dar cred că pînă acum nu am avut parte de abordarea și motivarea potrivită. În sfîrșit, cred că datorită tehnicilor și abordării individualizate folosite în timpul orelor am reușit să mă familiarizez cu tainele acestei limbi.. Materialele suplimentare au fost binevenite și m-au ajutat sa rețin cuvintele noi, expresiile și să mă familiarizez cu regulile gramaticale.

  Indiana Zlotea
 • Imi place sa va povestesc si sa va impartasesc din experientele pozitive!

  O noua experienta de acest gen am descoperit-o la Mini-Gradinita Quo Vadis, unde Jacqueline merge cu placere, invata cu placere si seara nu prea vrea sa plece de la ei 🙂

  In fiecare dimineata suntem intimpinate de un salut cald si persoane care ne zambesc sincer, ne saluta cu caldura, in jur sunt flori proaspete si aromate si muzica linistita. Recent au amplasat si un acvariu cu pestisori de care copiii sunt indragostiti!

  Azi de dimineata am avut parte de aromaterapia unui buchet superb de lacrimioare si a altui buchet imens de liliac alb, o placere pe care trebuie sa o simti!

  Se simte ca oamenii de acolo chiar pun suflet in ceea ce fac!

  Ina Meriacre
 • Am avut cîteva tentative de a studia limba engleză la unele centre din oraș, dar doar la Quo Vadis am ajuns s-o vorbesc cu suces. Imi place faptul ca lecțiile se desfășoară interactiv, că avem parte de diverse joculețe care ne ajută să facem conversație și să învățăm fără stres.

  Prefer cursurile Quo Vadis pentru că echipa de aici face tot posibilul pentru a ne ajuta să acumulăm cât mai multe într-un timp cât mai scurt.

  Igor Sîrbu
 • Pentru un interpret, cunoaşterea limbilor străine este o necesitate vitală, altfel te simţi la propriu cu mâinile legate. Mai mult, în contextul modernizării şi globalizării, viaţa de zi cu zi impune deja necesitatea cunoaşterii limbilor de uz internaţional. În prezent îmi aprofundez cunoştinţele de limbă engleză la „Quo Vadis”. De ce i-am ales pe ei? Pentru că sunt foarte buni, pentru că îmi oferă siguranţa că nu pierd timp şi că primesc un bagaj solid de cunoştinţe, pentru că la ei am parte de confort emoţional, şi asta nu mai puţin contează.

  Geta Burlacu

Aliniere la Standardele Internaționale

Suntem complet dedicați predării Limbilor Străine. Astfel dorim să ne asigurăm că o facem în cel mai bun mod! De aceea, nivelurile Centrului QUO VADIS sunt adaptate Cadrului Comun European de Referință al Consiliului Europei (CCERF).

Studiere continuă, fie intensivă

În funcție de timpul care îl ai la dispoziție, vîrstă, -poți alege cursul potrivit pentru tine.

Curs Business

Pentru ați asigura succes în lumea afacerilor.
Oferim testarea cunoștințelor cu eliberarea unui certificat lingvistic.
Poți învăța o limbă străină fără să ieși din casă sau oficiu!

Cursuri corporative

Solicitați un curs special adaptat pentru compania Dvs.!
Îți îmbunătățește abilitățile tale de de vorbire.